Kingston microSDHC/SDXC UHS-I U3 128GB

Kingston
740617241693
Nu slechts
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Kingston microSDHC/SDXC UHS-I U3 128GB

De laatste

Kingston  microSDHC/SDXC UHS-I U3 90R/80W

Indrukwekkende snelheden voor het maken van kwalitatieve video's.

 

 

De microSDHC/SDXC UHS-I U3 90R/80W Flash-geheugenkaarten van Kingston leveren hoge, UHS-I Klasse U3-snelheden tot wel 90MB/s voor lezen en 80MB/s voor schrijven* waarmee u Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D en 4K-video's van bioscoopkwaliteit kunt maken op apparaten van hoge kwaliteit en van klein formaat, zoals smartphones en GoPro®-camera's. Het is bovendien uitermate geschikt voor live tv-uitzendingen en het maken van tv-opnames. De kaarten bieden snellere tijden voor uploaden en bewerken, vooral met USB 3.0-kaartlezers. De constant hoge schrijfsnelheden zorgen voor video's van betrouwbare kwaliteit door het verminderen van haperingen en staat het fotografen toe om opnamen te maken in continue burst-modus.

 

Gebruik de optionele adapter om gebruik te maken van apparaten die geschikt zijn voor SD-kaarten SDHC/SDXC van standaardformaat, zoals DSLR's, videocamera's en grotere tablets. De microSDHC/SDXC UHS-I U3 90R/80W is gemaakt voor duurzaamheid, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw foto's, video's en andere belangrijke bestanden beschermd zullen zijn, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Deze veelzijdige kaart is getest op waterdichtheid**, temperatuurbestendigheid***, schok-/vibratiebestendigheid**** en röntgenbestendigheid*****. Verschillende uitvoeringen tot wel 128GB****** bieden veel ruimte voor langere opnametijd voor HD-video's, duizenden foto's op hoge resolutie en urenlang videoplezier*******.

 

 

·         Hoge UHS Klasse U3-snelheden tot wel 90MB/s voor lezen en 80MB/s voor schrijven*

·          De kleine kaart heeft een optionele adapter naar standaard SD formaat devices.

·         Getest voor duurzaamheid en het weerstaan van de elementen

·         Meerdere uitvoeringen tot wel 128GB******

 

 

* De snelheid kan verschillen per host- en apparaatconfiguratie.

 

** IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter.

 

*** Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C

 

**** Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden.

 

***** ISO 7816-1-gecertificeerd voor bescherming tegen 0,1 Gy aan röntgenstraling aan beide kanten van de kaart.

 

****** Een deel van de vermelde capaciteit van een Flash-geheugen is bedoeld om te kunnen formatteren en andere functies, en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingston’s Flash-handleiding op kingston.com/flashguide.

 

******* Opnameduur en aantal foto's verschilt per fabrikant van het toestel/apparaat waarin de kaart wordt geplaatst. Ga voor meer informatie naar Kingston.com/flash/storage_chart.

 

Gerelateerde Producten