Kingston Gold microSD 16GB UHS-I snelheidsklasse 3 (U3)

Kingston
0740617265958
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer Informatie

Kingston Gold microSD 16GB UHS-I snelheidsklasse 3 (U3)

Maximaliseer de herinnering aan ieder avontuur.

Als je een geweldig presterende kaart nodig hebt om de opnames van je drone, GoPro® of Ultra HD-camera te maximaliseren, zoek dan niet verder. Met de Kingston Gold microSD-kaart met UHS-I snelheidsklasse 3 (U3) kun je beeldmateriaal van tot 30 frames per seconde in 4K opnemen en 120 frames per seconde in 1080P HD vastleggen. Profiteert van snellere uploadtijden bij het overzetten van bestanden naar een pc en sneller bewerken en uploaden van opnames, met name bij het gebruik van USB 3.0 kaartlezers zoals de Kingston MLG4 Media Reader. Met de verhoogde schrijfsnelheden kun je in continue burst-modus schieten en hogere aanhoudende schrijfsnelheden garanderen video-integriteit door het verminderen van haperingen.

De microSD vormfactor is de standaard die door bijna alle actiecamera's, drones en kleine vormfactor 4K Ultra HD-camera's wordt gebruikt. Het kan ook samen met de optionele SD-kaartadapter worden gebruikt voor snelle weergave van opnames van een notebook en voor gebruik in camera's van groter formaat. Of je nu gaat fietsen, wandelen, racen of vliegen, je kunt op deze kaarten vertrouwen om de actie bij alle weersomstandigheden vast te leggen.

Voor de meest extreme omstandigheden, deze microSD-kaart is robuust, waterbestendig*, schok-/vibratiebestendig**, röntgenbestendig*** en temperatuurbestendig**** om al je opnames veilig te houden. Het is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen van 16GB–64GB.*****

  • Geweldige prestaties om het tempo van je avonturen bij te houden
  • Compatibel met microSDHC en microSDXC hostapparaten
  • Robuust: getest op waterdichtheid*, schok-/vibratiebestendigheid**, röntgenbestendigheid*** en temperatuurbestendigheid****
  • Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen voor al je behoeften

 

GOPRO, HERO, het GOPRO-logo, en het GoPro Be a Hero-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van GoPro, Inc.

* IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter.

** Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden.

*** ISO 7816-1-gecertificeerd voor bescherming tegen 0,1 Gy aan röntgenstraling aan beide kanten van de kaart.

**** Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C

***** Een deel van de vermelde capaciteit op een flashgeheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Voor meer informatie, raadpleeg Kingston’s Flash-handleiding op kingston.com/flashguide.

Gerelateerde Producten