Kingston 256GB microSDXC Canvas Select 80R CL10 UHS-I Card + SD Adapter

Kingston
740617274882
  • Beschrijving
  • Specificaties

Kingston 256GB microSDXC Canvas Select 80R CL10 UHS-I Card + SD Adapter

Breng je HD-video's tot leven.

 Deze kaart is een oud model. U krijgt hiervoor de nieuwe snellere sdcs2/256gb

De Kingston Canvas Select™ microSD kaart is ontworpen voor betrouwbaarheid, waardoor hij ideaal is om video's in HD-kwaliteit op te nemen en foto's op hoge resolutie te schieten. Je kunt erop vertrouwen dat je herinneringen veilig zijn bij het vastleggen van levensavonturen op je Android smartphone of compacte camera. Het is verkrijgbaar in meerdere capaciteiten tot 256GB*, om voldoende opslagruimte te leveren voor het vastleggen van een hele reis.  Kingston Canvas kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus je kunt je kaart overal mee naartoe nemen in het vertrouwen dat je foto's, video's en andere gegevens beschermd zullen zijn, zelfs in ruwe en onstabiele omstandigheden.**

 

  • UHS-I snelheidsklasse 10 tot 80MB/s lezen***
  • Meerdere capaciteiten tot 256GB*
  • Gebouwd en getest om ruwe omgevingen te weerstaan

 

* Een deel van de vermelde capaciteit op een flash geheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingston’s Flash-handleiding op kingston.com/flashguide.

** IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter. Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C. Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden. Beveiligd tegen röntgenblootstelling gebaseerd op ISO7816-1 richtlijnen.

*** De snelheid kan verschillen per host- en apparaatconfiguratie.

Merk: Kingston
Type: SDSC/256GB
Opslagcap.: 256GB
Snelheidsklasse: Class 10
Aansluiting/interface: UHSI
Leessnelheid(max): 80 MB/s
Schrijfsnelheid(max): 10 MB/s
Gerelateerde Producten