Kingston 32GB microSDHC Canvas React 100R/70W U3 UHS-I V30 A1 Card + SD Adptr

Kingston
740617276213
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Kingston 32GB microSDHC Canvas React 100R/70W U3 UHS-I V30 A1 Card + SD Adptr

Ongelooflijke snelheden voor verbluffend beeldmateriaal

 

De Kingston Canvas React™ microSD kaart is ontworpen om net zo snel als jij te zijn voor het vastleggen van 4K video of het schieten van waanzinnige foto's in burst-modus wanneer de actie niet stopt. Of je nu de laatste DSLR, spiegelloze camera of modernste Android™-telefoon* gebruikt, je kunt erop vertrouwen dat je herinneringen veilig zijn. Het is verkrijgbaar in meerdere capaciteiten tot 256GB** om voldoende opslagruimte te leveren voor het vastleggen van een hele shoot.  Kingston Canvas React kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus je kunt je kaart overal mee naartoe nemen in het vertrouwen dat je foto's, video's en andere gegevens beschermd zullen zijn, zelfs in ruwe en onstabiele omstandigheden.***   

 

• Ideaal voor het schieten van foto's in burst-modus en 4K-video

• Klasse 10 UHS-I U3-snelheden tot wel 100MB/s voor lezen en 80MB/s voor schrijven****

• Meerdere capaciteiten tot 256GB**

 

* Android is een handelsmerk van Google LLC.

** Een deel van de vermelde capaciteit van een Flash-geheugen is bedoeld om te kunnen formatteren en is gereserveerd voor andere functies, en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingston’s Flash-handleiding op kingston.com/flashguide.

*** IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter.

Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden. Beveiligd tegen röntgenblootstelling gebaseerd op ISO7816-1 richtlijnen. Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C.

**** De snelheid kan verschillen per host- en apparaatconfiguratie.

Merk: Kingston
Type: SDCR/32GB
Opslagcap.: 32GB
Snelheidsklasse: 10
Aansluiting/interface: UHS-1 U3
Leessnelheid(max): 100 MB/s
Schrijfsnelheid(max): 80 MB/s
Gerelateerde Producten