Kingston 32GB microSDHC Canvas Go 90R/45W U3 UHS-I V30 Card + SD Adapter

Kingston
740617276343
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Kingston 32GB microSDHC Canvas Go 90R/45W U3 UHS-I V30 Card + SD Adapter

Het leven onderweg vastleggen.

 

De Canvas Go!™ microSD kaart van Kingston is ontworpen voor onderweg, waardoor hij ideaal is voor het vastleggen van levensavonturen in 1080p of zelfs in 4K. Je kunt erop vertrouwen dat je herinneringen veilig zijn bij het vastleggen van de volgende reis op je GoPro®, drone, of dashcam. Het is verkrijgbaar in meerdere capaciteiten tot 128GB*, om voldoende opslagruimte te leveren voor het vastleggen van een hele reis. Kingston Canvas kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus je kunt je kaart overal mee naartoe nemen in het vertrouwen dat je foto's, video's en andere gegevens beschermd zullen zijn, zelfs in ruwe en onstabiele omstandigheden.**

        

GOPRO, HERO, het GOPRO-logo, en het GoPro Be a Hero-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van GoPro, Inc.

 

  • Ideaal voor actiecamera's, drones en dashcamera's
  • Klasse 10 UHS-I U3-snelheden tot wel 90MB/s voor lezen en 45MB/s voor schrijven***
  • Meerdere capaciteiten tot 128GB*

 

* Een deel van de vermelde capaciteit op een flashgeheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingston’s Flash-handleiding op kingston.com/flashguide.

** IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter. Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C. Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden. Beveiligd tegen röntgenblootstelling gebaseerd op ISO7816-1 richtlijnen.

*** De snelheid kan verschillen per host- en apparaatconfiguratie.

Merk: Kingston
Type: SDCG2/32GB
Opslagcap.: 32GB
Snelheidsklasse:

10

Aansluiting/interface: UHS-I
Leessnelheid(max): 90 MB/s
Schrijfsnelheid(max): 45 MB/s
Gerelateerde Producten