Kingston 16GB SDHC Canvas Select 80R CL10 UHS-I

Kingston
740617275711
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Kingston 16GB SDHC Canvas Select 80R CL10 UHS-I

Breng je HD-video's tot leven.

 

De Kingston Canvas Select™ SD kaart is ontworpen voor betrouwbaarheid, waardoor hij ideaal is om video's in HD-kwaliteit op te nemen en foto's op hoge resolutie te schieten. Je kunt erop vertrouwen dat je herinneringen veilig zijn bij het vastleggen van levensavonturen op je compacte camera. Het is verkrijgbaar in meerdere capaciteiten tot 128GB**, om voldoende opslagruimte te leveren voor het vastleggen van een hele reis.  Kingston Canvas kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus je kunt je kaart overal mee naartoe nemen in het vertrouwen dat je foto's, video's en andere gegevens beschermd zullen zijn, zelfs in ruwe en onstabiele omstandigheden.***

 

  • UHS-I snelheidsklasse 10 tot 80MB/s lezen***
  • Meerdere capaciteiten tot 128GB*
  • Gebouwd en getest om ruwe omgevingen te weerstaan

 

* IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter. Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C. Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden. Beveiligd tegen röntgenblootstelling gebaseerd op ISO7816-1 richtlijnen.

** Een deel van de vermelde capaciteit op een flash geheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingston’s Flash-handleiding op kingston.com/flashguide.

*** De snelheid kan verschillen per host- en apparaatconfiguratie.


Merk: Kingston
Type: SDHC
Opslagcap.: 16GB
Snelheidsklasse: 10
Aansluiting/interface: UHS-I
Leessnelheid(max): 80 MB/s
Schrijfsnelheid(max): 10 MB/s
Gerelateerde Producten