Parrot Mki-9000 Music Carkit

Parrot
3520410004452
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Parrot Mki-9000 Music Carkit

De Parrot MKi9000 heeft talent voor muziek. Hij wordt geleverd met een speciale kabel en past zich aan alle muziekbronnen aan: iPod, iPhone, USB-sleutel, Bluetooth-Stereotelefoon (A2DP), MP3-speler of iedere andere analoge draagbare muziekspeler.


De muziek wordt op alle luidsprekers van de auto afgespeeld, zodat de bestuurder en de passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.


PARROT MKi9000

Dubbele microfoon voor heldere
gespreksweergave

 

Om een optimale geluidskwaliteit te garanderen wanneer u telefoneert, combineert de Parrot MKi9000 de technologie van de dubbele microfoon met een nieuwe signaalverwerkingssoftware (DSP-3) die alle geluiden uit de omgeving onderdrukt, evenals die welke in het interieur van de auto waarneembaar zijn.

Voor maximaal luistercomfort worden de telefoongesprekken weergegeven via de voorste luidsprekers van de auto. De Parrot MKi9000 is een Bluetoothhandsfreesysteem dat compatibel is met alle automerken en dat functioneert met alle merken mobiele telefoon.

 

Het MKi assortiment is onder officiƫle
Apple licentie ontwikkeld

 

Om in de auto handsfree te telefoneren met uw iPhone, activeert u Bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de Parrot Mki. Uw telefoonboek zal vervolgens met de MKi worden gesynchroniseerd.


Om naar de muziek van uw iPhone en uw iPod te luisteren, sluit u hem gewoon aan met de kabel van de Parrot MKi. Via de draadloze afstandsbediening krijgt u toegang tot uw afspeellijst. In de auto kunt u altijd handsfree telefoneren met uw Bluetooth mobiele telefoon.

Tijdens een telefoongesprek wordt de muziek automatisch onderbroken om na het gesprek weer te worden hervat.

 


  PARROT MKi9000