Betaling

Wanneer de betaling door ons is ontvangen zullen wij u direct de goederen doen toekomen. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn dan zullen wij u daar over berichten. Uiteraard kunt u er dan voor kiezen de order te annuleren.

U kunt uw bestellingen op verschillende manieren betalen:

 

Betaling met iDeal

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

·         iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.

·         iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken

·         Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL

·         Controle en overzicht op de betaling

iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

 

Overschrijving via bank of giro:

U maakt het totaalbedrag (inclusief verzendkosten en BTW) over op onze SNS bankrekening NL14SNSB0967642612 t.n.v. Ras Telecom te Blaricum onder vermelding van uw order of factuurnummer. De verzendkosten bedragen € 3,25 per order met briefpost, (Nederland) en € 15,00 per order (België). Wanneer u kiest voor een verzekerde zending betaald u € 6,95. Voor buitenlandse betalingen geldt: "alle kosten voor het betalingsverkeer komen ten laste van op opdrachtgever".

IBAN: NL14 SNSB0967642612

SWIFT: SNS BNL2A

Betaling Onder rembours:

Uw bestelling wordt onder rembours door PostNL bij u afgeleverd. U betaalt het totaalbedrag van de bestelling (inclusief verzendkosten en BTW) aan de postbode.
Indien u niet thuis aanwezig bent heeft u nog gedurende twee weken de gelegenheid uw bestelling op te halen bij een postkantoor in de buurt. De verzendkosten bedragen € 13,95 per order (alleen in Nederland).
Bestellingen onder rembours zijn NIET mogelijk naar België.

Betaling Creditkaart via Paypal:

U kunt ook met een creditkaart betalen. Hiervoor brengen wij € 5,00 extra in rekening. Het voordeel is dat de betaling direct binnen is. Wanneer deze binnen is zullen de goederen met PostNL verzonden worden.

Pinnen bij Afhalen

Wanneer u een bestelling bij ons afhaalt heeft u de mogelijkheid om bij ons te pinnen.

Contant betalen bij Afhalen

U kunt ook contant bij ons betalen echter heeft dat niet de voorkeur.

iDeal Pakketpost Betaling MemoryStunter.nl

Mocht U uw bestelling onverwachts toch niet af kunnen halen dan heeft u hier de mogelijkheid om de verzendkosten alsnog aan ons te betalen zodat wij uw producten alsnog kunnen versturen met TNT pakketpost (verzekerd)

Kiest u straks bij het afrekenen de optie 'afhalen' zodat er niet nogmaals verzendkosten bij komen.

iDeal Briefpost Betaling MemoryStunter.nl

Mocht U uw bestelling onverwachts toch niet af kunnen halen dan heeft u hier de mogelijkheid om de verzendkosten alsnog aan ons te betalen zodat wij uw producten alsnog kunnen versturen met TNT briefpost (onverzekerd).

Kiest u straks bij het afrekenen de optie 'afhalen' zodat er niet nogmaals verzendkosten bij komen.